Kotlety se zelím a pikantní klobásou
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 966 kJ / 231 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,63 g |
Tuky | 1,47 g |
Vláknina | 15,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 40,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dala jsem k tomu bramborový knedlík, ale výborné to je s chlebem. Klobása krásně ochutí zelí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 8. 2011 09:24
Mám radost,že Vám chutnalo.Moc hezké fotky,děkuji.
20. 8. 2011 21:52
Iriska:já jsem taky neproplachovala
20. 8. 2011 18:06
Výborný recept. Akorát zelí neproplachuju. +
20. 8. 2011 12:51
díky za výborný oběd
do zelí jsem přidala ještě 4 stroužky česneku...vynikajícíjako příloha byly brambory sypané libečkem
posílám bodík a obrázky
do zelí jsem přidala ještě 4 stroužky česneku...vynikajícíjako příloha byly brambory sypané libečkem
posílám bodík a obrázky
27. 8. 2009 15:35
Jarmilo.Jednou za "uherák tuhle mňamku dělám a musím přiznat,že se po tom můžeme utlouct.A pokud není po ruce maso,dělám klidně jen zelí a prokládám ho klobásou popř.ještě s anglickou slaninou(víc vrstev).A taky je moc dobré.Tobě posílám za připomenutí a lákavé fotečky boďku
27. 8. 2009 14:21
...Jarko, knedlo vepřo zelo trochu jinak, ale určitě vynikající...bodík ....
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 22 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 24 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 34 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 37 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Víte nebo nevíte? Aneb 12 užitečných rad pro správné želírování
Kotrč kadeřavý je vzácná a chutná houba, kterou v lese nepřehlédnete. Poradíme, jak ji zpracovat
Další recepty
Tématické fráze: zapečené kotlety se zelím kotlety na zelí kotlety zapečené se zelím ceskonataliri.cz vepřové kotlety se zelím kotlety v zelí ceskonataliri kotlety se zelím a klobásou zapecena kotleta se zelim kotleta na zelí vepřové kotlety zapečené se zelím vepřové kotlety na zelí kotleta na zeli s anglickou slaninou kotleta zapečená se zelím zapečené vepřové kotlety se zelím polevka se zelim a klobasou zapečené kotlety s zelím zapékané kotlety se zelim kotlety zelí zapečené kotlety na zelí
Suroviny: zelí sterilované, cibule, kmín drcený, kotleta vepřová, sůl, pepř, sádlo, klobása pikantní
Kotlety se zelím a pikantní klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D9OY
6 názorů