Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
Letní rychlovka v asijském stylu. Stačí mít doma trochu vhodných surovin a můžete do půl hodinky hodovat. Nezapomeňte na lehkou přílohu, rýži nebo rýžové nudle, ať je ťuknutí do vzdálené exotické kuchyně kompletní!
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 972 kJ / 949 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,67 g |
Tuky | 66,65 g |
Vláknina | 15,71 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 2,66 g |
Sůl | 5,95 g |
Sacharidy | 27,62 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirace Prima Fresh, upraveno. Stir-fry je asijská technika vaření, znamená míchej a smaž.
Do wok pánve se postupně přidávají suroviny, které se za častého nebo stálého míchání smaží na troše tuku. Během chvilky máme měkké, křehké maso a chutnou zeleninu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 8. 2023 12:45
23. 8. 2023 21:25
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 4 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 8 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 20 minutami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 49 minutami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 59 minutami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
Pajaja uvařila před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Vepřové nudličky na hořčici
Adena uvařila před 1 hodinou
Slaný koláč
Fijolkauwu uvařil před 1 hodinou
Francouzský hruškový koláč
Viera19@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Vepřová kýta na hořčici ve smetanové omáčce se zeleným pepřem
LukyRi uvařila před 2 hodinami
Timovo utopenci
flanti uvařil před 3 hodinami
Další recepty
Suroviny: maso mleté, olej olivový, zázvor čerstvý, česnek, chilli, fazolky zelené, paprika čerstvá červená, oříšky, ústřicová omáčka, omáčka sojová sladká, sojová omáčka světlá, solamyl, voda
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6822
2 názory