Králík Dáša podle Valerie Zawadské
Králičí maso je velmi jemné a musíme jej pečlivě připravit, aby nebylo vysušené. V tomto receptu je králík marinovaný v olejové směsi česneku, cibule a koření. Po dvou dnech marinování jej upečeme a z výpeku uděláme omáčku.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 8 897 kJ / 2 126 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,38 g |
Tuky | 210,50 g |
Vláknina | 17,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 4,60 g |
Sacharidy | 45,70 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 3. 2024 14:34
Pavel M: Tak to mám radost, moc děkuji
16. 3. 2024 10:55
Králík Dáša byla výborná.Dva dny naloženo.Určitě uvařím zase.Dik za recept.
1. 1. 2024 10:56
Marie Svarcova: Děkuji, chutnalo nám, králík byl měkoučký, maso odpadávalo od kosti a krásně bylo nasáklé marinádou, prostě bašta.
1. 1. 2024 10:23
Pěkný recept i foto, vypadá to na skvělou dobrotu
28. 12. 2023 20:35
veronika_straka: Valerie Zawadská to vysvětluje, že je to recept od kamarádky Dáši, tak si to tak pojmenovala. Recept se u ní doma stal velmi oblíbený.
Zachovala jsem název, je možné si recept podle názvu najít na internetu na videu.
Zachovala jsem název, je možné si recept podle názvu najít na internetu na videu.
28. 12. 2023 19:21
Recept i fotka vypadají skvěle jen by mě zajímalo, kde přišel králík ke jménu Dáša...?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 47 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 49 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 3 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Už jste ochutnali karlovarský knedlík? S námi ho zvládne i začátečník. Budete potřebovat rohlíky, sníh z bílků a petrželovou nať
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Trvanlivý krém s moučnou kaší využijeme při plnění řezů nebo cukroví. Poradíme, jak na něj a jakou mu dát příchuť
Další recepty
Suroviny: králík, cibule, česnek, hořčice plnotučná, kečup sladký, voda, olej, pasta papriková, sůl, pepř mletý, tymián
Králík Dáša podle Valerie Zawadské
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkYG2
6 názorů