Špenátová polévka se žampiony II.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 190 kJ / 1 001 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,39 g |
Tuky | 97,47 g |
Vláknina | 2,45 g |
Cholesterol | 251 mg |
Sodík | 89 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 15,41 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Šľahačku pri varení používam výnimočne, dnes je ten deň...(nie že by mi nechutila...)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 12. 2009 16:16
Elizo - k-r-á-s-n-á fotka
14. 12. 2009 16:09
14. 12. 2009 11:44
22. 10. 2009 23:14
22. 10. 2009 22:52
22. 10. 2009 22:40
22. 10. 2009 22:35
22. 10. 2009 22:33
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 19 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 22 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 50 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 56 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Špendlíky nazýváme drobné žluté švestky: Jaký je však rozdíl mezi špendlíkem, mirabelkou a myrobalánem?
Další recepty
Tématické fráze: žampionová polévka špenátová polévka se žampiony spenatove polévka se žampiony žampiony recepty 2. žampionů ;špenátová poléva s houbami vitana natur polévky spenatova polevka žampiony polévka žampionová polévka recepty zampiony na masle s topinkami žampiony recept žampionová polévka se špenátem polevka se spenatem a zampiony žampionová polévka se se spenatem žampionová-špenátová polévka recept špenátová polévka ze žampiony polevka se zampiony a spenatem zampionove ragu se ztracenym vejcem spenatova polevka s zampiony
Suroviny: máslo, mouka hladká, vývar, česnek, špenát listový, šlehačka, žampióny, sůl, pepř bílý, květ muškátový
Špenátová polévka se žampiony II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k8R5
8 názorů