Upečená naložená krkovička
Klasická česká kuchyně se bez vepřového prostě neobejde. Vyzkoušejte recept na marinovanou krkovičku, která se po upečení bude rozplývat na jazyku. Pořádně šťavnatá a chutěmi nabitá porce potěší každého a bude vonět až k sousedům.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 11 238 kJ / 2 686 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 301,58 g |
Tuky | 156,31 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 720 mg |
Sodík | 823 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 16,80 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 10. 2016 16:17
lubinko, moc mě váš komentář potěšil, asi toto nebyl první recept, podle kterého jste vařila a já jsem z toho nadšená, děkuji
22. 10. 2016 15:28
Ivulinko moc jsme si pochutnali, vaše recepty nikdy nezklamou, posílám další bodík
4. 4. 2010 15:02
Včera jsem stejným způsobem upekla vepřové plece, od krkovičky bylo k nerozeznání.
8. 11. 2009 22:46
Ivuš, pečená krkovička vcelku je super, šťavnatá. Posílám zasloužený 13.bodík a link na můj recept. http://www.toprecepty.cz/recept/7944-pecena-krkovi...
8. 11. 2009 10:15
TAK TO BERU +bodík
8. 11. 2009 10:08
Ivulinkodělám velmi podobně-nakládám i s cibulí a česnekem a tak vím jaká je to dobrůtka.Boďka č.10 letí a já díky za připomenutí.
7. 11. 2009 20:58
+ 9
7. 11. 2009 17:16
Kurňa, zase takové dobré masíčko! Ivulinko, ráda bych to také naložila na 3 dny, ale pochybuju, že bych to vydrželajak je maso, tak nemám stání a chutě mě mučí ale sakryš, že bych naložilamám jí v mrazáku. Jasnej bodík
7. 11. 2009 16:08
+6
7. 11. 2009 15:17
Ivi, to je dobře, že se rozmázla, jinak bych ji asi slízala z monitoru
7. 11. 2009 14:57
+4
7. 11. 2009 14:47
+3.
7. 11. 2009 14:46
vypadá velmi chutně
7. 11. 2009 14:22
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 9 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 37 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 39 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Panenka, plec, krkovice či lalok: Jak se dělí vepřové maso?
Další recepty
Tématické fráze: pečená krkovice nejlepší recepty vepřová krkovice nejlepší recepty krkovice nejlepší recepty naložená vepřová krkovice vepřová krkovice naložená krkovice v celku nejlepší recepty nejlepší recepty z krkovice jak naložit vepřové maso na pečení nalozene maso na peceni jak naložit vepřovou krkovici jak naložit maso na pečení nejlepší recepty z vepřové krkovice pečená vepřová krkovice nejlepší recepty pecena krkovice nakladana naložení masa na pečení krkovice v celku naložená vepřová pečeně krkovička v jogurtu nejlepší recept na krkovičku pecena krkovice z divocaka
Suroviny: krkovice vepřová, sůl, pepř mletý, kmín celý, olej, bobkový list, koření nové koření, cibule, česnek
Upečená naložená krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wVrm
14 názorů