Plněný croissant
Recept ještě nebyl hodnocenČerstvý máslový croissant dokáže provonět celé pekařství, co pak teprve vaši kuchyni. Pro bohatou a výživnou snídani si s námi připravte jeho plněnou verzi. Dovnitř…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 492 kJ / 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 13,33 g |
– nasycené | 10,00 g |
– nenasycené | 3,00 g |
–– mononenasycené | 0,83 g |
–– polynenasycené | 2,17 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,67 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 450 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 50,00 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Čerstvý máslový croissant dokáže provonět celé pekařství, co pak teprve vaši kuchyni. Pro bohatou a výživnou snídani si s námi připravte jeho plněnou verzi. Dovnitř…
Těsto je možné udělat jak robotem, tak i v pekárně. V pekárně necháme bez předehřevu umíchat omládek a v zavřené pak 45 minut kynout. Přidáme zbytek surovin a (opět…
Jako první si na plech poklademe sušenky které si namáčíme do mléka. Z 1 litru mléka si uvaříme čokoládový pudink se 4 lžicemi cukru. Sušenky zalijeme čokoládovým…
Rohlíky a ořechy nakrájíme. Ze tří bílků ušleháme tuhý sníh, přidáme cukr a přešleháme. Vmícháme drobně nakrájené rohlíky a ořechy. Lžičkou klademe na plech s pečícím…
Croissant roztrháme na väčšie kusy.Dáme do formy na pečenie (asi 500 ml). Rúru predhrejeme na 180 ° C. Cukor s vodou v panvici karamelizujeme nemiešame (nesmie sa miešať…
Na plech poskládáme sušenky, které namáčíme do mléka. Poté uvaříme čokoládový pudink (litr mléka, 6 lžic cukru, 3 pudinky)a zalijeme sušenky. Potom na pudink rozložíme…
Pečivo nakrájíme na kostičky, zvlhčíme mlékem. V ovocné šťávě nebo alkoholu necháme nabobtnat rozinky, pak je scedíme.K pečivu přidáme oříšky, namočené rozinky, osladíme…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Výživový specialista Petr Havlíček k úplňkové dietě: Doporučuji začít přerušovaným půstem, ten tělu prospěje
Velikonoční nádivka podle redaktorky Hanky: Dokonale vláčná a vonící uzeným masem
Josef Maršálek ukázal, jak na výtečnou bílkovou roládu: Kouzlo je v dobře zvoleném počtu vajec, prozradil populární cukrář