Kuřecí paprikáš
Původně tradiční maďarský pokrm se v 19. století rozšířil i na území Česka a chutná nám dodnes. A není se čemu divit, kuřecí maso v omáčce z cibulovo-paprikového základu zahuštěné smetanou chutná výborně.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 2 077 kJ / 496 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,73 g |
Tuky | 28,67 g |
Vláknina | 6,70 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 111 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 44,70 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 17 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 45 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 47 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zahušťovat polévky a omáčky. Jíška je jednou z možností
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Jaké jsou výhody vaření v tlakovém hrnci? Uvaříte v něm vývar, přílohu nebo omáčku - rychle a s minimálními náklady na energii
Další recepty
Tématické fráze: paprikáš paprikáš recept paprikáš z kuřecího masa paprikac recept na paprikáš kuřeci na paprice recept paprikáš recepty paprikas paprykáš paprikac recept paprikář paprykáč kuřecí maso na paprice paperitas krůtí paprikáš kureci prsa na paprice paprikáš z kuřete paprikas recepty recepty na paprikas recept na paprikáč
Suroviny: kuře, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, smetana 12%, cibule, olej, mouka hladká
Kuřecí paprikáš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Z3
0 názorů