Pečená dýně s bramborami na tymiánu
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Chutná samostatně, ale i jako výborná příloha - doporučuji podávat s přírodní hovězí pečení.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 10. 2015 18:30
3. 10. 2015 18:21
4. 4. 2015 19:00
dýně nosila a naučila nás z nich vařit zelí.Bylo výtečné ještě si pamatuji jeho chuť,bylo dobré i s chlebem.Malá Liberec...........
28. 10. 2010 22:09
Mám radost, že vám chutnalo a moc děkuju za fotečku
28. 10. 2010 21:52
28. 10. 2010 21:48
10. 10. 2010 21:53
10. 10. 2010 21:41
10. 10. 2010 21:37
Elizo -
10. 10. 2010 20:37
10. 10. 2010 20:17
10. 10. 2010 17:53
10. 10. 2010 17:09
10. 10. 2010 16:09
10. 10. 2010 15:13
Maris, ty to máš na tom talíři tak nádherně naaranžované a perfektně barevně prokomponované. Někdy si pro potěchu oka prohlížím jen tvoje fotky...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 32 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Recepty z českých filmů: Nadýchaná a rychlá bublanina paní Mráčkové skvěle chutná s jahodami
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: hokkaido dýně recepty pečená dýně pecena dyne s bramborami recepty dýně pečená dýně s brambory dýně hokkaido recepty pečená dýně s bramborem polévka z pečené dýně hokaido pečena dyne hokaido s bramborami dýně recepty pečená dýně hokkaido dyne hokkaido pečená dýně hokaido polévka polevka z pecene dyne recepty z dýně hokaido dýně hokkaido-recepty dyne hokkaido recept peceni dyne tymián foto recepty z dýně hokkaido
Suroviny: dýně hokkaido, brambory, olej olivový, tymián, sůl, pepř mletý
Pečená dýně s bramborami na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JQ2o
21 názorů