Omáčka z červené řepy
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 806 kJ / 432 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,96 g |
Tuky | 29,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 91 mg |
Sůl | 0,19 g |
Sacharidy | 19,40 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 1. 2011 19:26
31. 10. 2010 14:02
31. 10. 2010 13:57
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 18 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 21 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 49 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 55 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak upéct červenou řepu. Svou krásnou barvou a skvělou chutí vyšperkuje nejeden pokrm
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: babicovy dobroty recepty 31.10.2010 pyré z červené řepy repova omacka omáčka z červeného vína červená řepa recepty recepty z červené řepy cervena omacka babicovy recepty 31.10.2010 červená řepa červená řepa pyré babicovy dobroty recepty z 31.10.2010 omáčka s červeného vína víno z červené řepy recepty babicovy dobroty 31.10.2010 recepty omáčky omáčka z červeného vína a červené řepy cervene omacky víno a červená řepa řepové omáčky omačka k vařenému hovězimu masu
Suroviny: řepa červená, cibule, tuk, víno červené, voda, omáčka sojová, sůl, pepř mletý, kmín mletý, smetana kysaná, šťáva citronová, petrželka
Omáčka z červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZ3n
3 názory