Zapečený černý rybíz
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 091 kJ / 1 217 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,06 g |
Tuky | 46,42 g |
Vláknina | 0,80 g |
Cholesterol | 865 mg |
Sodík | 722 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 118,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pekla jsem borůvkový koláč podle jednoho receptu z těchto stránek a zbyl mi rybíz i krém, tak jsem zaimprovizovala a tohle vzniklo.Je to trochu nakyslé, ale v kominaci s krémem a piškotami velmi dobré.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 7. 2016 20:10
Karel: Ano, pudinkový prášek uvařím v mléce, pak se do vychladlého vmíchá tvaroh a vejce
15. 7. 2016 18:22
Mirka27: Puding nejdříve uvaříte a pak vmícháte vajíčka a tvaroh, aby z toho byl krém? Jinak je to řídké a hned to proteče.
21. 7. 2011 15:37
To želé tam neudělá vlastně nic, proto ho tam není potřeba, já už ho měla udělané a zbylo mi, tak jsem jím černý rybíz zalila.
20. 7. 2011 15:09
Zajímavý nápad. To želé při pečení udělá co?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 2 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 5 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 15 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 18 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 43 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Jak zahustit polévky, zlepšit jejich chuť a zvýšit výživnost? Skvěle je doplní nudle, noky, knedlíčky, kapání, svítky či krutony
Další recepty
Tématické fráze: černý rybízový recepty černý rybíz recepty koláč z černého rybízu recepty z černého rybízu pečený čaj z černého rybízu recept co s černým rybízem peceny caj z cerneho rybizu recepty cerny rybiz pečeme z černého rybízu černý rybíz černý rybíz recept čaj z černého rybízu čaj z rybízu cerny rybiz kolac zapečený rybíz recept na černý rybíz koláče z černého rybízu recept z černého rybízu koláč s černého rybízu pečeme z rybízu
Suroviny: piškoty, rum, rybíz, želé červené dortové, pudink vanilkový, mléko, tvaroh, cukr, vejce, šťáva citronová
Zapečený černý rybíz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmkM
4 názory