Zelenina do polévky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 711 kJ / 887 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,65 g |
Tuky | 6,16 g |
Vláknina | 75,96 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 943 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 132,41 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
skvělá věc, v zimě jen přidáme do hotové polévky a necháme prohřát.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 3. 2013 13:10
Mě to vůbec nechutná, zkusila jsem to kdysi jednou a dost.
12. 3. 2013 12:43
Sunarka: Zda se mi te soli strasne moc. Asi neco jako dochucovadlo, ale zeleniny takto pridate minimum.
12. 3. 2013 12:01
Taky bych chtěla přispět s receptem,jestli někoho zaujme.Zeleninu,co kdo má rád,mrkev,celer,petržel,kedlubna,kapusta,i růžičková,hlávkové zelí,prostě jak kdo si troufá,vše se namele na masovém strojku,na kilo namleté směsi půl kila soli,dobře promíchat,naplnit sklenice a bez zavaření vydrží i několik let,dokud se nesní.Dobrou chuť!
7. 2. 2013 13:55
Jana Pá: tak tohle přesně mě zajímalo, jak dlouho to vydrží v lednici po otevření. Protože určitě nedám celou skleničku po přesnídávce najednou do polévky. Vyzkouším.
17. 10. 2011 12:27
Recept je, znám a dělávám, zeleninu je možno-měnit, podle toho, co máme doma a rádi konzumujeme, je to dobře rozepsáno:, já to např. dělám "od oka", nameleme si, podusíme na másle a pak si naplněné skleničky opravdu nechám přejít varem v zavař.hrnci., jen vodu nepřidávám, zelenina pustí šťávu a máslo k tomu-podle mého stačí.Je to pohodlné v tom, že otevřu skleničku a lžíci vyberu náplň, dám do polévky a je to, nemusím převařovat, mám tam i "očka z másla" a sklenička vydrží v lednici cca měsíc v pohodě (sklenička např.od dětské přesnídávky atd.)
17. 10. 2011 09:51
sumak - báječná záležitost - trocha práce, ale pak skvělá rychlovka
17. 10. 2011 08:52
Já taky dávám zamrazit, ale tohle možná zkusím, protože do mrazáku už se mi nic nevejde a celery letos dorostly do gigantických rozměrů
17. 10. 2011 08:41
Moje maminka toto dotáhla až do této podoby,protože stále vymýšlí jak co nejlépe usnadnit život řidiči kamionu.Já si jen do misky nasypu dva pytlíky polévky,přidám dvě lžíce zeleniny a zaleju vařící vodou.
17. 10. 2011 07:56
dělám totéž, jen bez kedlubnu, a dávám zamrazit do velkého pytle. Zelenina zmrzne, pak ji rozbiji na sypkou směs a beru po hrstech k vaření
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 23 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 51 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 53 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: zelenina do polévky zelenina do polévky v soli zelenina do polévky recept jak zamrazit zeleninu zelenina na polevku zelenina do polévek jak zavařit polévku zelenina do mrazáku jak zavařit zeleninu do polevky jak zavařit zeleninu zavaření zeleniny zavařit zeleninu jak zavařit polévky jak dlouho vydrží polevka v lednici zavaření polévky jak zamrazit polevku zavaření petržele zelenina v soli do polevky jak zamrazit kedlubny polévky ze zeleniny
Suroviny: petržel, nať petrželová, nať celerová, celer, karotka, kedlubna, cibule, pórek, květák, kapusta, česnek, máslo, sůl
Zelenina do polévky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o6AX
9 názorů