Kadlíkova vepřojátrová paštika
Pokud jste milovníci poctivých paštik, jistě oceníte recept na tuto paštiku, ve které můžete upotřebit čerstvé vepřové maso a játra. Nejlepší paštika je totiž ta, kterou si uděláte doma.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 13 503 kJ / 3 227 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 413,30 g |
Tuky | 58,68 g |
Vláknina | 92,15 g |
Cholesterol | 6,16 g |
Sodík | 2,37 g |
Sůl | 6,75 g |
Sacharidy | 240,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
U masných výrobků, se uplatňuje opakovaná pasterizace v průběhu jednoho i více dnů. První pasterizaci přežijí spory, po zchladnutí vyklíčí a jsou zničeny další pasterizací. Proto je dobré zavařit paštiku ještě jednou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 10. 2014 19:53
Kadlíku, už jsem se dlouho tak nenasmála, jako u Tvého receptu Díky, díky, díky Hledala jsem nějakou paštiku a tu tvoji vyzkouším
20. 6. 2014 18:57
Tak pašteku som robila stále z bôčika ale zkusim z hlav Dakujem za príbeh ,ktorý Nás pobavil a recept,ktorý určite vyzkušám.
20. 6. 2014 17:26
14. 4. 2013 19:32
Dnes jsem vyráběla paštiku, stejná tu není, ale hodně podobných, proto nechci přidávat paštiku podvacáté. Povedla se mi hezká fotka, přidávám s dovolením k tomuto receptu, protože se mi moc líbí popis postupu. Přidávám panáčka rumu a kostičky uzeného bůčku nebo slaniny. Peču-vařím ve vodní lázni v troubě, množství cca 1,5kg.
+ domácí chleba i višňový džem
Jo a +34
+ domácí chleba i višňový džem
Jo a +34
10. 9. 2012 07:44
super popis
ale dělat nebudu, představa že vařím doma prasečí hlavu a pak ji budu obírat tak nato nemám žaludek
ale dělat nebudu, představa že vařím doma prasečí hlavu a pak ji budu obírat tak nato nemám žaludek
15. 8. 2012 17:16
Skvělý postup+1
24. 5. 2012 12:38
23. 5. 2012 02:22
... Kadlíku .. jsi kulinářský Bůh !!!
18. 5. 2012 23:05
Geniální popis,jako vždy Opět požaduji tvoji kuchařku,i s postupy
15. 5. 2012 19:49
úžasně popsaný receptíksuper
14. 5. 2012 18:55
Vážené dámy, ba i pánové. Děkuju za body, honocení... Ale upozorňuju! Jenom jsem improvizoval, někomu se to může zdát nahořklé díky množství jater, a podobně! Prostě jsem zkusil, a podle tvrzení - hlad je nejlepší kuchař, jsem si šmákl...
14. 5. 2012 16:22
Tak to jsem si zase jednou početla,supervždy se těším na tvé receptíky,číst je to je opravdu zábavaPaštika se mi moc líbí a recept ukládám a jak bude trochu času,tak vyzkouším není nad domácí paštičku
14. 5. 2012 16:12
Kadlíku, už za to parádní počteníčko dostáváš bod a za recept další, ikdyž už jen pomyslný, dva nejde dát
14. 5. 2012 15:57
Nádherné počteníčko
14. 5. 2012 14:40
a děkuju za bodíky!!!!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 45 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 47 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 58 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní je krásně vláčný, báječně osvěží v horkých letních dnech a božsky chutná
Další recepty
Tématické fráze: zavařování paštiky zavařená domácí paštika paštika z vepřové hlavy zavařená paštika jak dlouho zavarovat pastiku jak dlouho vařit paštiku jak zavařit paštiku konzervace paštiky zavařování pastiky do sklenic zavařování paštik domácí paštika zavařená jak dlouho se zavařuje paštika zavařovaná paštika zavařování domácí paštiky konzervace paštik jak zavařit domácí paštiku domaci zavařena paštika zavarovani pastiky v troube paštika zavařování domácí paštika z vepřové hlavy
Suroviny: hlava vepřová, játra vepřová, cibule, kuře, rohlík, bobkový list, pepř celý, sůl, tymián, pepř mletý, majoránka, chilli
Kadlíkova vepřojátrová paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y78P
38 názorů