Medový dort podle babičky
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Energie | 28 503 kJ / 6 813 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,17 g |
Tuky | 322,24 g |
Vláknina | 15,72 g |
Cholesterol | 1,68 g |
Sodík | 7,11 g |
Sůl | 1,14 g |
Sacharidy | 862,08 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Medový dort je lepší, když se nechá 1-2 dny odležet.
Můžeme polít čokoládou a zdobit dle vkusu :-)
Medové pláty si lze udělat dopředu a nechat je zamrazit, po rozmražení jsou stejně chutné.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 11. 2012 10:59
mňaminka medovníky peču velmi často jenom pláty peču trochu více do tmavapřipadají mě chutnější než světlé, ale to je můj postřeh
28. 11. 2012 00:10
úúúúžasný
27. 11. 2012 21:14
No to je nádhera. taky děláme ale tenhle dort má nádherné zdobení.
27. 11. 2012 16:27
Těším se na odezvy po vyzkoušení a snad i nějaké fotečky
27. 11. 2012 16:24
Určitě vyzkouším, vypadá dobře
27. 11. 2012 15:12
terysha.mathey:No právě, jsme si myslela že je to nějaká novinka.
27. 11. 2012 15:12
Tento dort mne hodně zaujal, chce to jen vyzkoušet+
27. 11. 2012 15:11
Iness: vanilková pusinka by mohla být moc dobrá Díky za upozornění
27. 11. 2012 15:08
Krásný . Jen ta pusinka v prášku a ještě vanilková (pudink).
27. 11. 2012 15:04
Souhlasím s aaadobromila
27. 11. 2012 15:00
Děkuju
27. 11. 2012 14:59
krásný dort. mě by potěšil daleko více, než ty barevné, kýčovité, potahované "skvosty"... první bod!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 21 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 54 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: medovy dort medovy dort recept dorty našich babiček dort pro babičku svatební dorty našich babiček dorty od babičky dorty pro babičku recept na medový dort pečeme medový dort medové řezy babicky recept recepty od babičky svatební dort medový dort z medových plátů medový dort zdobení í medovy dort medovi dort mandlovy dort babiček skladany medovy dort babicky dordy resepty medove platy na dort
Suroviny: mouka hladká, vejce, cukr, med, sádlo, soda jedlá, mléko, máslo, cukr moučkový, mléko, žloutek, pudink vanilkový, káva instantní,
Medový dort podle babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0DzL
12 názorů