Svíčková na hrubo
Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Energie | 19 690 kJ / 4 706 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 281,63 g |
Tuky | 315,71 g |
Vláknina | 81,02 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 5,21 g |
Sůl | 12,51 g |
Sacharidy | 145,76 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pokud se zelenina nerozmixuje, je omáčka chuťově zajímavá. Jako na způsob chalupářské svíčkové.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 12. 2012 20:26
7. 12. 2012 20:56
7. 12. 2012 20:34
pěkně popsaný recept, já svíčkou dělám hodně podobně. Pochutnala bych si
7. 12. 2012 19:14
aisha: zkusím.. ráda zkouším nové, nepoznané
7. 12. 2012 18:47
aisha: já zas perníkem zahušťuju výhradně rajskou omáčku
7. 12. 2012 18:47
rebeka: Zkus to, je to moc dobre..
7. 12. 2012 18:45
aisha: perníkem, jo to jsem nedávno taky slyšela, že se do scvíčkové přidává perník, ale ještě jsem to nezkoušela.. všechno v životě se má zkusit, proč ne
7. 12. 2012 18:44
Delam hodne podobne, jen pecu pomaleji a dele, hotovou zeleninu propasiruji (nemusi se lovit kulicky), zahustuji jemne strouhanym pernikem..posilam bodik!
7. 12. 2012 18:33
Na mě je tenhle recept moooc složitý, já ti udělám “svickovou“ klidně z vepřového a za hodinku, říkám jí “Bratislavská svíčková“, protože Br.je z plecka ale zelenina je ta samá, jako na svickovou, akorát že zelenina zůstává v kostickach(nepasiruje se) a je tam navíc hrášek.
7. 12. 2012 18:08
Hned jsem dostala chuť na svíčkovou
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí marshmallow
Přidáno před 2 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 3 hodinami
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 19 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 19 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Ledvinky dušené
czvlakan77 uvařila před 15 minutami
Brokolice s Nivou
Marylka uvařila před 52 minutami
Kuře na rýži
limosek uvařila před 1 hodinou
Kynutý tvarohový závin
Alena Cerna uvařila před 1 hodinou
Kuřecí smetanový pekáček
kimlo uvařila před 3 hodinami
Šunkofleky
Grecmanova uvařila před 9 hodinami
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 13 hodinami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 14 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 14 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
Svíčková omáčka pro začátečníky: Vysvětlíme postup přípravy krok za krokem
Další recepty
Tématické fráze: nalozeni masa na svickovou naložení svíčkové jak naložit maso na svíčkovou jak odstranit hořkost z omáčky servírování svíčkové naložit maso na svičkovou jak odstranit horkost omacky svíčková naložení jak odstranit hořkost jak odstranit hořkost z guláše židovská svíčková naložení svíčková naložené maso na svíčkovou jak odstranit hořkost v omáčce svíčková servírování chalupářská svíčková jak odstranit hořkost z pokrmu naložení na svíčkovou servírování svíčkové na smetaně jak odstranit hořkost z jídla
Suroviny: hovězí zadní, sůl, pepř, slanina, mrkev, petržel, celer, cibule, tymián, bobkový list, pepř černý, koření nové koření, jalovec, citron, cukr, smetana zakysaná, mléko, smetana ke šlehání, brusinky, citron, šlehačka
Svíčková na hrubo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xLDq
10 názorů