Nakládaný bůček za studena
Bůček uvaříme ve vodě s česnekem a kořením a poté ho potřeme chuťově výraznou marinádou. Bůček necháme po dobu jednoho týdne uležet, aby se všechny chutě správně propojily. Pak ho podáváme za studena nakrájený na slabé plátky.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 21 060 kJ / 5 034 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 214,33 g |
Tuky | 302,02 g |
Vláknina | 158,71 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 8,36 g |
Sůl | 19,25 g |
Sacharidy | 346,80 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 12. 2012 19:41
Tenhle recept uz mam hodne dlouho,ale nikdy ten bucek nevydrzel v lednici 7 dni:D
29. 12. 2012 19:37
29. 12. 2012 19:11
Z tohoto bůčku máme vždycky boule za ušima.
29. 12. 2012 18:50
Znám a dělám podobně.Je to výborná záležitost.
29. 12. 2012 18:20
Tak ten bych si také dala. K tomu okurčičku a domácí chlebík
29. 12. 2012 16:57
Je skvělý. Znám ho tedy pod názvem "Pantůček" zde z Topek a na některého Silvestra už jsem jej dělala a nejen na Silvestra
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 31 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 59 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jaké jsou výhody vaření v tlakovém hrnci? Uvaříte v něm vývar, přílohu nebo omáčku - rychle a s minimálními náklady na energii
Správné marinování pomůže grilovanému masu ke křehkosti a lepší chuti. Poradíme, jak a čím lze marinovat
Další recepty
Tématické fráze: bůček za studena bůček na studeno nakládaný pikantní bůček buček po studenu pikantní bůček za studena nakládaný bůček pečený bůček za studena nakládaný pečený bůček pečený bůček na studeno top recepty nakládaný bůček domácí nakládaný bůček domácí nakládaný bůček naložený bůček za studena pikantní nakládaný bůček vepřový bůček za studena bucek nastudeno marinovaný bůček za studena recept na bůček za studena nakládaný bůček recept bucek za stubena
Suroviny: bůček, česnek, sůl, bobkový list, pepř, česnek, sůl, koření kari, paprika sušená sladká, omáčka worcesterová, tabasco, koření grilovací
Nakládaný bůček za studena
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PWOn
6 názorů