Hovězí srdce na slanině a žampiónech
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 121 kJ / 985 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,45 g |
Tuky | 2,12 g |
Vláknina | 13,83 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 68 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 216,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Příprava je poněkud delší, ale mi hovězí srdce chutná a za mlada jsem z něj vařil i guláš.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 1. 2010 12:31
14. 4. 2009 17:48
3. 4. 2009 09:13
2. 4. 2009 15:48
2. 4. 2009 13:03
2. 4. 2009 08:27
1. 4. 2009 22:12
1. 4. 2009 21:40
1. 4. 2009 21:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 6 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 39 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kuřecí srdce na slanině srdce recepty srdce recept hovězí srdce na houbách veprove srdce recept recepty srdce jak připravit hovězí srdce jak dlouho vařit hovězí srdce recepty z hovězího srdce příprava hovězího srdce hovezi na slanine s ryzi varime hovezi srdce hovězí srdce-recepty vepřové srdce na žampionech jak dlouho vařit žampiony grilované hovězí srdce recept srdce příprava žampionu recepty-hovězí srdce jak uvarit srdce
Suroviny: srdce hovězí, žampióny, slanina uzená, žebra uzená, cibule, kmín celý, pepř, sůl, moučka škrobová, rýže, sádlo, máslo, koření hřebíček, mrkev, kapusta, cibule, česnek, sůl, voda
Hovězí srdce na slanině a žampiónech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j20v
9 názorů