Houbový bourguignon
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 2 747 kJ / 657 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,91 g |
Tuky | 40,97 g |
Vláknina | 20,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 127 mg |
Sůl | 0,19 g |
Sacharidy | 53,14 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 47 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 49 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 3 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní je krásně vláčný, báječně osvěží v horkých letních dnech a božsky chutná
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Tématické fráze: bourguignon bourgignon recept bourguinon houbový hubový bourguignon bourbignon hubovy burgynjon veganotic houbový bourguingon burgignon recept houbový bourgignon recept na bourguignon
Suroviny: olej olivový, máslo rostlinné, portobello, mrkev, cibule, česnek, víno červené, vývar zeleninový, protlak rajčatový, tymián sušený, mouka polohrubá, cibule, smetana rostlinná, těstoviny
Houbový bourguignon
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JR5l
0 názorů