Katův šleh 2
Máte rádi pikantní jídla? Katův šleh je maso na zeleninovém podkladu a určitě vám bude chutnat. Doporučujeme podávat s bramborami, bramboráčky či topinkami a máte vynikající oběd nebo znamenitou večeři.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 443 kJ / 1 301 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 215,13 g |
Tuky | 33,09 g |
Vláknina | 8,32 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 684 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 32,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Podávejte s opečenými bramborami nebo bramboráčky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 12. 2021 23:37
Dobré..foto přidáno..
5. 1. 2016 16:34
Tom Beyk:není nad čerstvost potravin,nerad používám věci z konzerv a zavařené věci, a vy si to dělejte podle sebe ale já to dělám tak a chutná mí to
5. 1. 2016 16:27
...dělám také ale zeleninu dělám zvlášť na druhé pánvi, lehounce podusím aby byla šťáva a pak přidám k masu. To na fotce se mi jeví jako příliž suché.
Nejvíc mi to ale stejně chutná, jak píše J.Remková, s domácím lečem - tady už jsou chutě a vůně "prolnuté",je to rychlejší a s hranolky z trouby je to mls.
Nejvíc mi to ale stejně chutná, jak píše J.Remková, s domácím lečem - tady už jsou chutě a vůně "prolnuté",je to rychlejší a s hranolky z trouby je to mls.
5. 1. 2016 10:57
Jana Remkova:vyzkoušej čerstvou zeleninu
5. 1. 2016 10:56
fialkalenka: dík
4. 1. 2016 17:16
Mám ráda ostré. Určitě jsem to taky nějak dělala, ale já používám scezené lečo
4. 1. 2016 15:05
To vypadá moc dobře! A musí to být strašně dobré! Musím ten recept vyzkoušet!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 16 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 20 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Francouzské palačinky
MarinetteQueen3 uvařila před 5 minutami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Mira74 uvařila před 9 minutami
Hradecká pomazánka
Fitulka uvařila před 13 minutami
Putimské vepřové nudličky
tara23 uvařila před 46 minutami
Výborné lasagne
adriana.dragounova@gmail.com uvařila před 49 minutami
Zapečené brambory s mletým masem a smetanou
Belus uvařila před 1 hodinou
Banánové lívance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Domácí langoše
SaraValova uvařila před 2 hodinami
Zelňačka (klasika)
NANNY uvařila před 2 hodinami
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat nejlepší bramborák. Oblíbené bramborové placky s vůní česneku a majoránky
Jak zpracovat a uložit přebytek rajčat? Máme více možností, vyzkoušejte ty nejoblíbenější
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Další recepty
Tématické fráze: katův šleh nejlepší recept katův šleh nejlepší recept katův šleh top recepty katuv sleh recepty katův šleh se zeleninou nejlepsi katuv sleh katův šleh recept katův šleh recepty recept na katův šleh recept katův šleh priprava katuv šleh www tn cz katův šleh s lečem katův mls katův šleh top recepty katuv sleh top recept recept katuv slech katuv slech recepty katův šleh s paprikou katuv slech
Suroviny: kýta vepřová, paprika čerstvá červená, chilli paprika čerstvá, rajče, kečup sladký, pórek, sůl, pepř, česnek, olej
Katův šleh 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1PLP
7 názorů