Marinovaná křížová kost se švestkovou omáčkou
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 8 244 kJ / 1 970 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,57 g |
Tuky | 150,43 g |
Vláknina | 6,64 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 412 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 147,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 29 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 57 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: křížová kost recept veprova krizova kost vepřové křížové kosti recept pecené krizové kosti krizova kost recepty křížové kosti recept pečená křížová kost křižova kost vepřová křížová kost recepty vepřové křížové kosti recept na křížovou kost recept vepřová křížová kost křížové kosti recepty z křížové kosti křížové kosti recepty vepřové křížové kosti recet recepty vepřová křížová kost pecena veprova krizova kost kotleta se švestkovou omačkou jak pripravit krizovou kost
Suroviny: med, olej olivový, ocet vinný červený, česnek, chilli paprika čerstvá, voda, olej, med, ocet vinný, česnek, omáčka chilli sladká, sůl, voda, máslo, povidla švestková, šťáva citronová, mouka hladká, voda, koření hřebíček, skořice, sůl, cukr
Marinovaná křížová kost se švestkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gEZr
0 názorů