Rajská omáčka s hovězím masem a domácím houskovým knedlíkem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 630 kJ / 2 063 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,73 g |
Tuky | 141,17 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 759 mg |
Sodík | 569 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 22,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme s pokrájeným masem a knedlíkem :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 4. 2019 14:51
8. 2. 2018 23:01
17:41:04 a už máte rozostřené vidění
No, asi by bylo fajn něco s tím dělat, že
Nebo tu snad vidíte něco pod mým nickem, he
8. 2. 2018 19:44
8. 2. 2018 19:40
8. 2. 2018 19:25
8. 2. 2018 18:41
8. 2. 2018 18:23
Ještě bych strouhla maličko citronové kúry, ale to je moje úchylka.....jinak mňam....
8. 2. 2018 18:13
Omlouvám se autorce - ta rajská vypadá fakt
8. 2. 2018 18:05
8. 2. 2018 17:59
8. 2. 2018 17:50
8. 2. 2018 17:45
Ale PROČ propánajána to zelené lupení - myslím tu petrželku....to už je skoro mánie, není lupení, není dobrá fotka. S jídlem nemá vůbec nic společného.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 57 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 3 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Přebytek rajčat ze zahrady zpracujeme na protlak. Oceníme ho při vaření rajských omáček nebo polévek
Další recepty
Tématické fráze: rajská omáčka rajská omáčka s hovězím rajská omáčka recept rajská omáčka s hovězím masem hovězí maso s rajskou omáčkou rajska ochucení rajské omacky hovězí zadní s rajskou recepty hovezi zadni rajska omacka jaké maso k rajské omáčce jíme jinak rajská omáčka hovězí přední rajská hovězí zadní rajská recept hovězí zadní plec rajská hovezi zadni s rajskou omackou hovězí zadní rajská rajská omáčka s dušeným hovězím masem rajska s dusenym masem recept rajska omacka s hovezim masem příprava masa do rajské omáčce
Suroviny: přední hovězí, máslo, cibule, protlak rajčatový, koření, skořice celá, máslo, cukr, sůl, mouka hladká
Rajská omáčka s hovězím masem a domácím houskovým knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PkDA
12 názorů