Gnocchi s listovým špenátem a houbovou omáčkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 574 kJ / 137 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,92 g |
Tuky | 0,67 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 25,20 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 3. 2018 11:44
16. 3. 2018 11:34
Ale dejme tomu: na jedne panvi bych udelala cibuli, porek, houby, spenat a na druhe bych opekla slaninu, vybrala ji z tuku a prendala do zakladu vcetne smetany.
Do vypeku po slanine by stacilo pridat trochu tuku a syrove gnocchi v nem osmazit bez predvareni, podle receptu zde na TR, tusim od isindy, vychytavka uzasna. Opecene gnocchi pridame do prvni panve a promichame v omacce.
16. 3. 2018 08:28
16. 3. 2018 00:01
15. 3. 2018 21:10
15. 3. 2018 18:46
15. 3. 2018 13:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 4 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 8 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 21 minutami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 50 minutami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
Pajaja uvařila před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Vepřové nudličky na hořčici
Adena uvařila před 1 hodinou
Slaný koláč
Fijolkauwu uvařil před 1 hodinou
Francouzský hruškový koláč
Viera19@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Vepřová kýta na hořčici ve smetanové omáčce se zeleným pepřem
LukyRi uvařila před 2 hodinami
Timovo utopenci
flanti uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Jak na gratinované pokrmy? Máme pro vás oblíbené recepty z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: gnocchi s houbami gnochi s listovým špenátem gnocchi s lesnimi houbami gnocchi se špenátem gnocchi se špenátem a smetanou gnocchi se špenátem a houbami noky se špenátem a houbami gnochi se špenátem a houbami gnocchi s houbovou omáčkou gnochi s houbami gnocchi se špenátem a s houbami nočky se špenátem a žampiony gnocchi s houbami a špenátem gnochi se špenátem a houby gnochi na houbác zapečené gnocchi s houbami houbové gnocchi gnocchi se špenátem a se žampiony gnocchi se špenátem a z hub gnocchi s houbami recept
Suroviny: cibule, cibule, pórek, slanina, špenát listový, smetana, sůl, pepř, česnek, pažitka, máslo, houby lesní, olej, gnocchi
Gnocchi s listovým špenátem a houbovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4o6k
7 názorů