Vepřové na rajčatech s rýží
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 069 kJ / 972 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,29 g |
Tuky | 3,39 g |
Vláknina | 7,63 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 211,38 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
(Dieta č. 4 s omezením tuků - podáváme např. při onemocnění žlučníku a slinivky po ukončení akutních potíží)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 23 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 25 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 35 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 38 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Suroviny: kýta vepřová, sůl, vegeta, vývar, protlak, rajče, rýže, voda, sůl
Vepřové na rajčatech s rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3M7M
0 názorů