Chléb bez hnětení
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 970 kJ / 2 144 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,10 g |
Tuky | 10,95 g |
Vláknina | 19,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,01 g |
Sůl | 15,00 g |
Sacharidy | 433,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 2. 2021 10:11
20. 2. 2021 10:07
20. 2. 2021 10:01
19. 2. 2021 12:38
19. 2. 2021 12:35
Chlebů bez hnětení není nikdy dost, že
Přínos rcp vidím v použití jednotek SI
Kmín (a ocet) není patrně po chuti, že
Ale: "Opatrně vyndáme pečící papír a chléb dopečeme..."
Tak to bych rád viděl, mi vždycky jedna ruka chyběla
No a proto to dělám stejně jako Leošek https://www.toprecepty.cz/recept/19373-domaci-chle...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 15 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Chléb ze špaldové a žitné mouky: Poradíme vám s postupem a jiný už chtít nebudete
Další recepty
Suroviny: mouka chlebová, mouka celozrnna pšeničná, voda, droždí sušené, sůl
Chléb bez hnětení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/glBY
5 názorů