Chléb BZLP, vždy povedený
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 944 kJ / 2 138 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,78 g |
Tuky | 67,46 g |
Vláknina | 18,20 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 4,15 g |
Sůl | 10,21 g |
Sacharidy | 319,76 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Koření je uvedeno jako příklad, různě ho střídám. Stačí sáček droždí o 8 g, kdo má rád chléb nadýchanější, dejte 10 g sáček.
Mouku Nature´s Promise kupuji v Albertu.
Chléb vydrží dlouho měkký a nedrobí se.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 9. 2021 13:10
24. 9. 2021 13:17
24. 9. 2021 11:40
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Chléb ze špaldové a žitné mouky: Poradíme vám s postupem a jiný už chtít nebudete
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Suroviny: mouka chlebová, jizerka, mouka hladká, chléb tmavý, droždí sušené, voda, vejce, psyllium, sůl, cukr krupice, ocet, olej olivový, koření,
Chléb BZLP, vždy povedený
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VYNX
3 názory