Omáčka Alfredo
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 17 914 kJ / 4 281 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,99 g |
Tuky | 248,03 g |
Vláknina | 16,30 g |
Cholesterol | 635 mg |
Sodík | 1,93 g |
Sůl | 4,82 g |
Sacharidy | 389,17 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pokud nám omáčka moc nehoustne, můžeme přidat trochu vody ze slitých těstovin.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 9. 2021 06:00
21. 9. 2021 05:59
20. 9. 2021 22:41
Italsky original testovin Afredo obsahuje hojne maslo + parmezan (oboji s pridanim trosky vody z varenych testovin), jedna se o fettucine, smetana do originalu nepatri.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 6 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 9 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 11 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 5 minutami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 1 hodinou
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 1 hodinou
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
Pajaja uvařila před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Vepřové nudličky na hořčici
Adena uvařila před 2 hodinami
Slaný koláč
Fijolkauwu uvařil před 2 hodinami
Francouzský hruškový koláč
Viera19@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Vepřová kýta na hořčici ve smetanové omáčce se zeleným pepřem
LukyRi uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Omáčka velouté je základní světlá omáčka, kterou podáváme s masem, zeleninou nebo rybami. Je dobrým základem pro další omáčky či polévky
Omáčka z pomazánkového másla? Poradíme, jak na to. Vyplatí se hlavně při vaření menších porcí, vyzkoušejte třeba houbovou omáčku
Další recepty
Suroviny: těstoviny, máslo, parmazán, smetana ke šlehání, petrželka, sůl, pepř
Omáčka Alfredo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EAPg
3 názory