Hanácký salát z červeného zelí
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 206 kJ / 527 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,77 g |
Tuky | 30,27 g |
Vláknina | 11,94 g |
Cholesterol | 57 mg |
Sodík | 314 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 51,16 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 7. 2023 06:29
Skvěle ochucené. Děkuji za udané množství, které ne vždy člověk sám dobře trefí.
22. 6. 2023 14:15
Výborná retro klasika, ještě lépe chutná s domácí majonesou
12. 4. 2023 16:56
Marie Svarcova: ze sterilovaného jsem ještě nedělala, tak vyzkouším. Díky
12. 4. 2023 07:46
hanácký salát mám ráda a dělám klasicky ze serilovaného zelí , 100 lidí =100 chutí, máš parádní foto
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 20 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 22 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 23 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno 31. 5. 2024 16:22
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 2 minutami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 8 minutami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 1 hodinou
Kuřecí játra na paprikách
Ronnykush uvařila před 1 hodinou
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Tesco uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý a rychlý slaný koláč
Dani25 uvařila před 1 hodinou
Filet z pstruha na fenyklu a pórku
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Janulka1996 uvařila před 2 hodinami
Kuřecí čína
Zetkova uvařila před 3 hodinami
Kynutý tvarohový závin
MarieP uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Food blogerka Chili: Už nepotřebujeme další recepty, spíš návod, jak se v té změti zorientovat
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Suroviny: zelí hlávkové, cibule červená, okurky sterilované, majonéza, smetana kysaná, cukr krupice, ocet, sůl, pepř
Hanácký salát z červeného zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYQ8N
4 názory