Marinované maso s domácími hranolky
Na křupavé hranolky a šťavnaté maso nemusíte nutně jen do restaurace. Přinášíme vám recept na domácí bramborové hranolky s naloženým kuřecím masem na nudličky. Se salátovou oblohou a dobrým dipem máte o slavnostní pokrm jednoduše vystaráno.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 107 kJ / 982 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,07 g |
Tuky | 16,70 g |
Vláknina | 12,67 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 6,00 g |
Sůl | 14,73 g |
Sacharidy | 86,03 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Z bramborovým slupek můžete zkusit udělat bramborové chipsy.
Budeme potřebovat jen slupky z očištěných brambor, sůl a česnek nebo jiné koření, dle vašeho uvážení a maličko oleje.
Vše promícháme, vložíme do pekáčku vyloženého pečicím papírem a pečeme v troubě vyhřáté na 190 °C 20 minut na horkovzduch.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 5 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 8 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 33 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Marmeláda z domácí pekárny: Poradíme vám, jak ji připravit téměř bez práce
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Suroviny: brambory, česnek sušený, sůl, olej, maso, cukr, sůl, omáčka sojová, omáčka worcesterová, olej
Marinované maso s domácími hranolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRZKY
0 názorů