Krůtí maso na leču a zelenině z pomalého hrnce
Pomalý hrnec je skvělým pomocníkem v kuchyni. Tento recept vám přináší šťavnaté kuřecí stehenní řízky vařené v leču, ze kterého pak vymixujete lahodnou zeleninovou omáčku. Jako přílohu můžete zvolit třeba šťouchané brambory.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
4 hodně velké porce
Nutriční hodnoty
Energie | 9 099 kJ / 2 175 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 220,51 g |
Tuky | 101,84 g |
Vláknina | 43,45 g |
Cholesterol | 478 mg |
Sodík | 6,55 g |
Sůl | 16,41 g |
Sacharidy | 74,86 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Na zjemnění se místo másla může použít smetana. Zahušťovat není potřeba, postačí rozmixovaná zelenina.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 6. 2023 19:52
3. 6. 2023 08:20
2. 6. 2023 19:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 7 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 10 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 12 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 7 minutami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 14 minutami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 36 minutami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 1 hodinou
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 2 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 3 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
Pajaja uvařila před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Vepřové nudličky na hořčici
Adena uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Další recepty
Suroviny: stehno krůtí, cibule, mrkev, lečo, máslo, pepř mletý, sůl, cibulka lahůdková
Krůtí maso na leču a zelenině z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYxrr
3 názory