Mísa hub a mletého masa
Sezona houbaření je s hezkým podzimem v plném proudu. Svůj bohatý úlovek tak můžete zpracovat za doprovodu tohoto receptu, kdy dušené houby orestujete s mletým masem a poté i společně zapečete. Houbové kloboučky pak dozdobí celý pekáček.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 573 kJ / 1 571 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 158,80 g |
Tuky | 28,79 g |
Vláknina | 104,96 g |
Cholesterol | 337 mg |
Sodík | 845 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 119,85 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 10. 2023 08:43
houby miluji (jen je mít), určitě by mi chutnalo
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 18 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 18 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 5 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 7 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 8 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 8 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 10 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 10 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 10 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 11 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 11 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Barevné houby v našich lesích. Jaké houby se sbírají, které jsou nejlepší a jak vypadá moderní houbaření?
Jak správně smažit houby? Zbytečně nesolit, smažit pomalu a důkladně alespoň po dobu 20 minut
Jak připravit Míša pohár. Dezert do skleničky s chutí slavných řezů zvládnete během několika minut
Další recepty
Suroviny: houby, maso vepřové mleté, mléko, strouhanka, tymián, nať petrželová, cibule, česnek, sůl, pepř mletý, olej
Mísa hub a mletého masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPwK6
1 názor