Holubce z Volyně
Holubce, golubki, golubce, nebo i holoubky - pod těmito názvy můžeme potkat velmi chutné jídlo. Masová směs podušená v zelném, vinném či kapustovém listu může být chutným hlavním jídlem i vynikajícím předkrmem.
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 19 249 kJ / 4 601 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 306,68 g |
Tuky | 353,25 g |
Vláknina | 23,38 g |
Cholesterol | 1,89 g |
Sodík | 27,33 g |
Sůl | 67,44 g |
Sacharidy | 44,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Den předem přípravujeme listy ze zelné hlávky. Toto jídlo vaříme více než 50 let, ale jen jednou ročně jako předkrm ke Štědrovečerní večeři.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 14 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 14 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 21 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šunkofleky
Grecmanova uvařila před 4 hodinami
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 8 hodinami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 9 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 9 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 9 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 9 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 10 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 11 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 12 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Honzovy buchty: Klasika, která nikdy neomrzí. Poradíme, jak je upéct se skvělou náplní
Jak blanšírovat zeleninu. Správný postup zachová čerstvost zeleniny a zbaví ji bakterií a virů
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Další recepty
Suroviny: zelí hlávkové, bůček vepřový, plecko vepřové, rýže předvařená, česnek, cibule, vejce, sůl, pepř mletý, voda, voda, ocet
Holubce z Volyně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6zGQ
0 názorů