Pivovarský tokáň
Není to guláš ani perkelt, ale pochází ze stejného kraje. Pivovarský tokáň přišel z Maďarska a chutná skoro svátečně. Tradičně se připravuje z hovězího masa, ale doporučujeme vyzkoušet i variantu s vepřovým, například z kýty nebo plece.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 642 kJ / 1 588 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,39 g |
Tuky | 80,32 g |
Vláknina | 16,76 g |
Cholesterol | 294 mg |
Sodík | 346 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 64,20 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 3. 2016 14:24
Irrena: Tak snad bude chutnat
2. 3. 2016 10:07
Dneska vařím
13. 9. 2015 23:14
Irule: Díky moc
13. 9. 2015 20:49
Jani super, moc dobré , dostala jsem pochvalu i od tchána , díky moc za recept, posílám foto a určitě jsem nedělala naposledy
3. 3. 2015 23:32
feferonka: děkuji
3. 3. 2015 23:15
Rodinka si moc pošmákla..díky za recept a posílám bodík
9. 2. 2015 23:33
alus.s: Děkuji
9. 2. 2015 21:04
vařila jsem dnes k obědu, moc jsme si pochutnali . Jani, vynikající recept 21 bodík
2. 12. 2011 17:09
super recept co má člověkpořád vymýšlet k večeři
29. 6. 2011 12:43
xanny: díky, ty jo, já bych na tohle jídlo skoro zapoměla. Máme dnes fakt možnosti vařit denně cokoliv a všechno chceme vyzkoušet a pak zapomeneme na naši klasiku
29. 6. 2011 12:18
Náš dnešní oběd , jako příloha těstoviny. Nemělo to chybu, přidávám další bod
5. 2. 2011 16:19
Radku, ta cibule musí být tmavá, než se dá maso. Paprika je jen barevnější doplněk. Najdi si "Śoférský guláš", tam není žádná paprika a barva je hnědá. Já to raději dopíšu do receptu.
5. 2. 2011 13:36
me by zajimalo,z ceho vam ten gulas tak ztmavl,chytl cervenou barvu,delal sem ho,dal sem tam vse,ale barva byla svetla
13. 7. 2010 20:06
Barule (neregistrovaný/á), já dělám vše většinou v tlakovém hrnci, takže asi 20-25 min
13. 7. 2010 17:41
muzu se zeptat jak dlouho se to dusi ?? je tam jen zmineno zhe 5 minut pred dokoncenim....
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 32 minutami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 7 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 7 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč s krupicovou kaší
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 23 minutami
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 31 minutami
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 37 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 1 hodinou
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 2 hodinami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pivovarský vepřový tokáň tokáň tokáň recept pivní tokan pivovarnický tokáň pivovarský vepřový tokáň, kuřecí tokáň co je tokáň recept na tokán recept tokáň vepřový tokán vepřový pivovarský tokáň tokán - recept tokáň recepty recepty tokáň pivovrský tokáň pivovarský tokáň,recept pivovarský tokáň,recept co je to tokan veproví tokáň
Suroviny: kýta vepřová, cibule, česnek, feferonka, sůl, sádlo, mouka hladká, vývar masový, paprika sušená sladká, pivo světlé, paprika čerstvá červená, sýr strouhaný
Pivovarský tokáň
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gp53
62 názorů