Moje čočková polévka se zelím
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 861 kJ / 2 835 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,73 g |
Tuky | 166,73 g |
Vláknina | 63,90 g |
Cholesterol | 336 mg |
Sodík | 5,30 g |
Sůl | 12,70 g |
Sacharidy | 175,46 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Chudobnejšia verzia je bez klobásy, ale je tiež chutná.
Servírujeme s kyslou smotanou a čerstvým chlebom.
Chcela by som upozorniť aj na kombináciu fazule a kyslej kapusty...http://www.toprecepty.cz/recept/4487-zelnacka-s-fa...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 1. 2021 17:46
2. 1. 2021 17:10
2. 11. 2019 08:53
2. 11. 2019 02:08
24. 1. 2018 17:56
23. 1. 2018 23:03
15. 5. 2017 13:14
15. 5. 2017 11:05
31. 12. 2010 11:23
20. 11. 2010 17:20
A ty, Miruš, máš moooc hezké fotky!
10. 11. 2010 21:43
10. 11. 2010 21:25
21. 10. 2010 14:57
21. 10. 2010 14:04
17. 10. 2010 21:35
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 2 minutami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Právě bylo uvařeno:
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 1 minutou
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 8 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 1 hodinou
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Na co se hodí moruše. Plody jsou sladké, chutné a výživné. Vaříme z nich povidla, můžeme je mrazit a sušit
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: čočková polévka se zelím čočková polévka se zelím recept čočková se zelím čočková polévka vánoční čočková polévka polévka se zelím polévka čočková se zelím čočková vyprošťovací polévka z červené čočky se zelím cockova polevka ze zelim čočková vyprošťovací polévka čočková polévka s kysaným zelím vánoční čočková polévka recept čočková polévka s klobásou a zelím cockova polevka se zelim a klobasou polévka z červené čočky a zelí polevka čočková ze zelím polévky se zelím polévka z červené čočky se zelím a klobásou čočková polévka s kyselým zelím
Suroviny: čočka, cibule, olej, slanina uzená, paprika sušená sladká, mrkev, petržel, bobkový list, pepř mletý, česnek, zelí kysané, mouka polohrubá, voda, klobása uzená, sůl, smetana kysaná
Moje čočková polévka se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R1v0
23 názorů