Ragú z divočáka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 128 kJ / 748 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,40 g |
Tuky | 8,76 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 203 mg |
Sodík | 572 mg |
Sůl | 1,34 g |
Sacharidy | 22,02 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirace z pořadu Tescoma s chutí.
Ragú je voňavé, velice šťavnaté a s plochýma těstovinama a vložkou z hub, česneku a rozmarýnu moc dobře chuťově ladí.
Šťávy má ragú hodně, část se vsákne do těstovin, část je na fotu skryta pod nimi.
Příště bych šťávu malinko a opatrně zahustila troškou mouky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 3. 2023 20:38
Skvělý recept, jen mi bylo líto takové krásné maso mlít, tak jsem ho nakrájela nadrobno. Výborné
25. 11. 2011 16:24
Ivi, nádhera a díky tobě to mám vyřešené. Divočák není, tak to bude z vepřového +
25. 11. 2011 07:53
Díky díky! BYLO to dobré Kdo chce zkusit, vezme vepřové, bude to něco podobného.
A pokud vám ragú zbyde, můžete ho použít na zapečení lasagní.
A pokud vám ragú zbyde, můžete ho použít na zapečení lasagní.
24. 11. 2011 22:35
Téééééda, vypadá to opravdu moc dobře
24. 11. 2011 22:26
Recept se mi moc líbí+14
24. 11. 2011 20:30
Krásný recept a báječná fotka+
24. 11. 2011 20:13
pěkný receptík jen ten divočák nejníškoda, ale bod posílám
24. 11. 2011 19:24
Tak moooc si dělat chutě+9 taky bych si dala
24. 11. 2011 19:19
Colombo65: Řeknu vám co dodat, toho divočáka
Ale tohle bych si dal
Ale tohle bych si dal
24. 11. 2011 19:14
Co dodat - prostě dobrota
24. 11. 2011 18:06
Já jedla něco jako stejky, už si nepamatuju přesný název, z divočáka v mé oblíbené hospůdce, kde dělají zvěřinové hody a chutnalo . Takže okouknu, zda lze divočáka sehnat
24. 11. 2011 17:32
chocolate: joo, dobry...a splest si me s Bahulou, to me muze jen potesit
24. 11. 2011 17:25
cathleen:Cat já se omlouvám a jsem studem červená...až na zadku.Ta fotka a styl mě zmátly, asi jsem četla rcp od Bahuly.
Já se stydím, ale bod jsem přidala, tak mi odpusť.
Já se stydím, ale bod jsem přidala, tak mi odpusť.
24. 11. 2011 17:21
chocolate: já nésu Bahula
24. 11. 2011 17:13
Opravdu krásný recep Bahulo.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 13 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 15 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 18 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zapečené brambory s mletým masem a smetanou
Belus uvařila před 12 minutami
Banánové lívance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařil před 17 minutami
Domácí langoše
SaraValova uvařila před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
NANNY uvařila před 1 hodinou
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 1 hodinou
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 2 hodinami
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 2 hodinami
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: zvěřinové ragů zvěřinové recepty z divočáka pokrmy z divocaka čína z divočáka recepty z divočáka ragů recepty zvěřina divočák divočák recepty co je ragú zvěřinové ragú recept recepty na divočáka ragú recept recept na divocaka divočak na houbach divočák recept divočák recepty divočák kančí ragů recept divočák recepty s divocaka
Suroviny: maso kančí, celer, mrkev, petržel, víno červené, kost, koření divoké, tymián čerstvý, sůl, pepř mletý, sádlo, těstoviny špagety, houba hřib, rozmarýn, česnek
Ragú z divočáka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0K5
25 názorů