Francouzské brambory podle mne
Vylepšovat lze i takové zdánlivě "obyčejné" jídlo, jakým jsou francouzské brambory. Tak vznikl i tento recept na jidlo z jednoho pekáče. Použijte uzená žebírka, mají velmi chutné maso. Spolu s medvědím česnekem to bude skvělá kombinace.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 9 421 kJ / 2 252 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 175,99 g |
Tuky | 93,46 g |
Vláknina | 23,00 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 5,72 g |
Sůl | 13,13 g |
Sacharidy | 165,43 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 4. 2017 20:12
23. 4. 2017 02:22
23. 4. 2017 02:08
22. 4. 2017 21:33
No, patrně jsem poněkud uchýlený ale mám rád když ta která zelenina (a nejen zelenina) chutná spíše autenticky jak ta která zelenina (a nejen zelenina)
22. 4. 2017 20:35
Mám moc ráda brambory na loupačku a ještě raději je mám upečené se slupkou, ale to jde opravdu nejlépe s novými bramborami. K tomu rozmíchaný ochucený tvaroh, ale mně stačí právě jen to máslo a nezbytné jsou nakrájené plátečky česneku, který momentálně nemůžu zase já. Oblíbila jsem si i "německou" kombinaci pečené brambory, ochucený tvaroh a uzený losos. ale to už jsme někde úplně jinde.......
22. 4. 2017 19:42
ale máte pravdu, že ta uzená žebírka dají každé zelenině další rozměr
22. 4. 2017 18:34
22. 4. 2017 18:08
22. 4. 2017 06:46
22. 4. 2017 00:37
21. 4. 2017 21:28
A dávám bodík, sice nemusím do francouzských brambor cuketu, ale to jak píše autorka že vaří ve vývaru z uzených žebírek i ty těstoviny do šunkofleků, tak to dělám taky, to je bašta
21. 4. 2017 20:41
janky3 : Ospravedlňujem sa ti za komentáre, ktoré s receptom nesúvisia.
21. 4. 2017 19:35
a teď mě ještě napadá, když kmín překryje chuť solaninu, jak chutná?
21. 4. 2017 19:11
21. 4. 2017 18:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 22 minutami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 7 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč s krupicovou kaší
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 16 minutami
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 25 minutami
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 31 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 1 hodinou
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 2 hodinami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: francouzské brambory dobré francouzské brambory francouzské brambory recept recept na francouzské brambory francouzské na brambory francouzský brambory francouzské brambory z cukety klíčky na bramborách top recepty francouzské brambory proč se dává kmín do brambor solanin v bramborách francouzske brambory bez smetany brambory na jaře francouzské brambory podle pohlreicha priprava francouzskych brambor francouzské brambory příprava brambory s klíčky recept francouzske brambory francouzské brambory s tvarohem kuchař ví recepty francouzské brambory
Suroviny: brambory, kmín celý, maso uzené, sádlo, olej, cibulka jarní, cuketa, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, česnek mědvědí, mrkev, pórek, sůl, pepř mletý, koření na grilovanou zeleninu, libeček, smetana, vejce
Francouzské brambory podle mne
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WAxn
20 názorů