Pečené uzené maso se švestkovou omáčkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 057 kJ / 1 448 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,88 g |
Tuky | 35,94 g |
Vláknina | 27,83 g |
Cholesterol | 411 mg |
Sodík | 5,23 g |
Sůl | 12,05 g |
Sacharidy | 123,06 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
V různých švestkových omáčkách je různé koření, citronová kůra a jiné. Já chtěla jen chuť jednoduchou. Uzené maso je výrazné. Pekla jsem i kuřecí uzená stehna, taky dobré.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 10. 2020 19:32
"Já chtěla jen chuť jednoduchou."
Já taky
Předevčírem s vařeným hovězím z políffky
Máslo + řepk. olej, cibule, bešamel, povidla, skořice, pepř, sůl
Já taky
Předevčírem s vařeným hovězím z políffky
Máslo + řepk. olej, cibule, bešamel, povidla, skořice, pepř, sůl
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 9 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 37 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 39 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jaké jsou tři časté chyby při uzení? Důležité je naložení masa i teplota v udírně
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Suroviny: maso uzené, švestky sušené, jablko, cibule, česnek, víno červené suché, máslo, vývar, smetana, sůl, chilli
Pečené uzené maso se švestkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wJMm
1 názor