Chudenické preclíky z pekárny U Šperlů
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 26 414 kJ / 6 313 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,10 g |
Tuky | 300,92 g |
Vláknina | 33,36 g |
Cholesterol | 187 mg |
Sodík | 4,36 g |
Sůl | 10,65 g |
Sacharidy | 741,48 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je z fb stránek Starého Czerninského zámku v Chudenicích, který věnovala paní Horáková (99let).
Preclíky pekl její tatínek právě v pekárně U Šperlů (pekárna už dlouho není).
Preclíky jsem pekla prvně v životě, tvar ještě musím vychytat.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 11. 2020 18:13
Hlavní je chuť
28. 11. 2020 15:40
Určitě časem vyzkouším, zatím přidávám do oblíbených. Velice mne zaujal příběh připojený k receptu!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí marshmallow
Přidáno před 2 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 3 hodinami
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 19 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 19 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
Navarojana uvařila před 49 sekundami
Lilková pomazánka s majonézou
Alicia8 uvařil před 2 minutami
Dršťková polévka z hlívy
Leninka12 uvařil před 9 minutami
Ledvinky dušené
czvlakan77 uvařila před 28 minutami
Brokolice s Nivou
Marylka uvařila před 1 hodinou
Kuře na rýži
limosek uvařila před 1 hodinou
Kynutý tvarohový závin
Alena Cerna uvařila před 2 hodinami
Kuřecí smetanový pekáček
kimlo uvařila před 3 hodinami
Šunkofleky
Grecmanova uvařila před 9 hodinami
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Máslové brambory s pečeným česnekem: Chuťově výraznější příloha se báječně hodí k minutkám, ale i jako samostatné jídlo
Churros z odpalovaného těsta: Připravte si španělskou dobrotu podle videonávodu
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Další recepty
Suroviny: mouka polohrubá, droždí čerstvé, mléko, tuk hera, škvarky, sůl, vejce, mák
Chudenické preclíky z pekárny U Šperlů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WMwx
2 názory