Jehněčí na kořenové zelenině
Časově náročnější příprava masa, která se bude hodit ke slavnostnějšímu, třeba velikonočnímu obědu, vás odmění dokonalou chutí a vůní. Koření, víno a zelenina. Jak jednoduché.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 11 179 kJ / 2 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 218,89 g |
Tuky | 162,72 g |
Vláknina | 24,65 g |
Cholesterol | 864 mg |
Sodík | 2,88 g |
Sůl | 6,99 g |
Sacharidy | 41,49 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Když nemáte víno, stačí rozmíchat lžíci bílého nebo červeného vinného octu ve 125 ml vody a 1/2 lžičky cukru. Měla jsem malý zbytek nakládaných hub, tak jsem je přidala. Nemusí být, ale určitě nevadí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 8. 2022 12:18
20. 1. 2022 21:49
19. 1. 2022 17:54
19. 1. 2022 14:59
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 15 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 16 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 22 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí smetanový pekáček
kimlo uvařila před 2 minutami
Šunkofleky
Grecmanova uvařila před 5 hodinami
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 9 hodinami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 10 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 10 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 10 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 11 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 11 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 13 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Suroviny: maso jehněčí, slanina, sádlo, cibule, mrkev, petržel, celer, protlak, vývar masový, víno bílé, hořčice, koření nové koření, bobkový list, rozmarýn čerstvý, tymián čerstvý, sůl, pepř mletý
Jehněčí na kořenové zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryG2
4 názory