Výborná buchta s jablkovým rosolem
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 19 044 kJ / 4 552 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,91 g |
Tuky | 139,48 g |
Vláknina | 27,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 530 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 741,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to opravdu moc dobré, takové lehké a buchta není suchá, ale krásně nadýchaná. Možná by se hodilo ještě ozdobit šlehačkou...
inspirace internet, bohužel nepamatuju....
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 1. 2010 23:21
Zkoušela jsem .. a muzu doporucit,byla vyborna .. jen trosku skorice napovrch a nemela chybu
7. 11. 2009 09:14
Dnes vyzkouším a přidám foto,
26. 10. 2009 10:59
Tak super, jsem moc ráda, že chutná. Je pravda, že rosolu by mohlo být víc, nebo ještě pod něj dát nastrouhaná jablka...
26. 10. 2009 08:09
Děkuji za tento recept!! Snad ještě nikdy se mi buchta takhle nepovedla, vynikající vláčný piškot, a rosol eňo ňuňo doporučuji ho dát klidně víc, buchta to snese a jen se na jazyku rozplývá. Navíc jsem do něj přidala vanilkový a skořicový cukr a všichni kdo jen prošli kolem se ptali co to tak nádherně voní...
Snadný a efektní recept, posílám bodík
Snadný a efektní recept, posílám bodík
22. 10. 2009 11:04
No ten rosol se leje na teplou buchtu, takže by ta zakysanka asi tekla....jedině počkat až buchta vychladne...nebo to zakysankou ozdobit
22. 10. 2009 10:42
vyzkouším...Myslíte že bych něco zkazila, kdybych ještě pod rosol natřela kysanou smetanu?
9. 10. 2009 21:46
Děkuji všem za pochvalné komentíky, buchta je opravdu dobrá teda byla. Dlouho jsem tu nebyla a nějak se tu nepoznávám ale určitě změna k lepšímu
9. 10. 2009 20:08
Znáte někdo citoslovce na polknutí
9. 10. 2009 17:59
Tento recept mi přišel vhod na zítra..mám dost jablek a také jablečný mošt mohu udělat z jablek v odšťavňovači ..mám ráda moučníky s ovocným želé dnes jsem dělala od Mirči tvarohový koláč s jablky a také je skvělý. 3.
9. 10. 2009 17:53
mmmňamvypadá mooc jedle
9. 10. 2009 17:46
Mňam, Mňam
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 2 minutami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Právě bylo uvařeno:
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 6 minutami
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 13 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 1 hodinou
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak rychle nastrouhat jablka? Budou se hodit do moučníků i do salátů, pochutnají si na nich děti
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Příprava plechů před pečením: Každé těsto vyžaduje trochu jiný postup. Poradíme, jak na to, aby se pečení povedlo
Další recepty
Tématické fráze: buchta s pudinkem a jablky buchta s jablky buchta lehká buchta výborná buchta z jablek lehke buchty piškot s rosolem buchta s jabkama ovocná buchta s rosolem buchta s jablky a pudinkem buchta z jablek řezy s rosolem moučníky z jablek třená buchta s jablky jablečný rosol buchta s pudinkem buchta s tvarohem a rosolem buchty z jablek buchta recept řezy s ovocem a rosolem
Suroviny: vejce, cukr krupice, olej, mouka polohrubá, prášek do pečiva, voda perlivá, tuk, mouka hrubá, mošt jablečný, pudink vanilkový, jablko, cukr krupice
Výborná buchta s jablkovým rosolem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oQE3
26 názorů