Louhované bagetky
Louhované bagety nejsou tak složité na přípravu, jak by se mohlo zdát. Nejdůležitější krok receptu - louhování - chce sice umění zvládnout logistiku a lázeň, ale bagetky se vám za tuto péči odmění chuti a křupavou kůrkou.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 8 753 kJ / 2 092 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,05 g |
Tuky | 65,60 g |
Vláknina | 14,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20,17 g |
Sůl | 16,01 g |
Sacharidy | 314,15 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 3. 2020 10:46
magdalenka: moc se ti povedly! Děkuji za foto
29. 2. 2020 18:47
Úžasné voľačo, prikladám foto. Mala som problém s manipuláciou s väčšími bagetkami, keď som ich prvé tri hodila do hrnca...tak som ich potom po nakysnutí radšej prepolila.
6. 8. 2017 13:02
Lenunka: děkuji za pochvalu i krásnou fotku, Leni
6. 8. 2017 12:37
tak jsem upekla, dovoluji si přidat foto, jsou výborné
3. 5. 2013 14:18
Bože, to vypadá naprosto úžasně, takovéto pečivo miluji, pravidelně si to kupujeme v Rakousku. Takže konečně jsem objevila naprosto skvěle popsaný recepis. Určitě vyzkouším, doufám, že můj výtvor bude alespoň vzdáleně připomínat to Vaše krásné dílko. Smekám, Vaše recepty jsou skvělé.
23. 3. 2013 17:54
janek53: jsi šikula a díky za fotku!
21. 3. 2013 20:50
No normálně další výzva Asi se povedlo Mňam
18. 3. 2013 11:00
Jsem ráda, že se recept líbí a pokud vyzkoušíte, budu ještě raději
Louhované kratší bagetky jsou k dostání i u nás v obchodech
Louhované kratší bagetky jsou k dostání i u nás v obchodech
16. 3. 2013 20:16
ano delaji se zde jako mensi housticky, precliky aj. v Rakousku a ne jenom tu, ale i v Nemecku, chutnaji zajimave, tezko se to da popsat. Recept se zda velmi jednoduchy, musim take vyzkouset.
16. 3. 2013 14:53
Nádherné bagetky
16. 3. 2013 14:29
Jako vždy ještě jsem nelouhovalabudu muset vyzkoušet
16. 3. 2013 14:03
super receptik
16. 3. 2013 13:57
No, možná se doopravdy někdy dokopu je vyzkoušet, vypadají opravdu lákavě
16. 3. 2013 13:53
Tak tyhle bagety jsme jedli v bavorských Alpách, vynikající,ve tvaru preclíků a malých bagetek, prakticky ke všemu.Hned si píšu recept.
16. 3. 2013 12:29
Zas budem lúhovať...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 38 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 40 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 51 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 53 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: louhované těsto bageta recepty domácí bageta recepty bavorska bageta recept louhovana houska recept na rakouské precliky bavorská bageta preclíky bavorské recept louhovane teto recept na louhovane testo testo na rakouske precliky těsto na bagety top. recepty recept na bagetu bagety z louhovaneho těsta recept louhovane housky bageta recept louhovaná bageta se sýrem rakousky preclik recept precliky s anglickou slane bagety testo
Suroviny: voda, cukr, olej, semínka sezamová, sůl, mouka hladká, droždí, voda, soda jedlá, žloutek
Louhované bagetky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r7QE
18 názorů