Louhované kaštánky s tang zhongem
Využitím thangzhongu v pečivu docílíte v pečivu kyprosti a vláčnosti i na druhý den po upečení. Osvojte si metodu a můžete ji nakombinovat i s louhováním. Výsledkem budou luxusní kousky pečiva s křupavou nahořklou kůrkou a vláčným středem.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 10 800 kJ / 2 581 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,68 g |
Tuky | 68,31 g |
Vláknina | 18,50 g |
Cholesterol | 304 mg |
Sodík | 20,27 g |
Sůl | 16,21 g |
Sacharidy | 405,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Cathleen ma naučila používať tangzhong. Ona ho viac menej používa pri sladkom pečení, ja experimentujem so slaným pečivom. Tangzhong spôsobí, že pečivo aj na druhý deň je mäkké a vláčne. Soľ na povrchu síce navlhne, ale na chuti mu to neuberie.https://www.toprecepty.cz/recept/48442-tangzhong/
Od Cathleen mám naučené lúhovanie, aj tvarovanie kaštánkov. Obmenila som tento jej recept pridaním tangzhongu.https://www.toprecepty.cz/recept/38753-louhovane-k...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 11. 2016 18:30
mysulka,Jana Remkova -dík.
20. 11. 2016 17:12
Krásné
18. 11. 2016 21:35
18. 11. 2016 18:30
Ďakujem vám, ale chvála patrí určite vo veľkej miere Cathleen, lúhovanie aj ako majú kaštánky vyzerať mám od nej...https://www.toprecepty.cz/recept/38753-louhovane-k...
18. 11. 2016 18:18
Magdalenko, moc povedené kaštánky
18. 11. 2016 16:41
17. 11. 2016 20:25
17. 11. 2016 18:57
magdalenka: moc se mi líbí
17. 11. 2016 18:52
Krásné kaštánky
17. 11. 2016 18:32
Ďakujem, teší ma, že sa vám kaštánky páčia...
17. 11. 2016 18:10
Krása..
17. 11. 2016 18:03
17. 11. 2016 17:01
Krása
17. 11. 2016 16:43
Moc pěkné je máš, taky mne láká víc slané než sladké
17. 11. 2016 15:56
Jůůů, díky za nápad
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 23 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 57 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit pečivo, aby bylo více nadýchané? Použijeme metodu tangzhong, která pečivo ještě více zvláční a prodlouží mu trvanlivost
Jedlá soda: Máme pro vás rady a tipy na její využití při vaření i při úklidu
Domácí kuřecí stripsy jako z KFC máte hotové hned: Hrníčkový recept na oblíbenou klasiku baví internet
Další recepty
Tématické fráze: tang zhong louhovany kaštanek louhovaná bulka tangzhong
Suroviny: voda, mouka hladká, mouka hladká, droždí, voda, cukr, sůl, sádlo, vejce, sůl, voda, soda jedlá
Louhované kaštánky s tang zhongem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rlK4
16 názorů