Sladká krupice v trojobalu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 411 kJ / 815 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,00 g |
Tuky | 8,60 g |
Vláknina | 3,30 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 202 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 154,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept na toto jedlo by som zaradila medzi "rodinné striebro", nikde inde som sa s ním nestretla a spomenula som si na neho náhodou.
Môže byť, že ho poznáte pod nejakým iným názvom, my sme ho doma volali len "rizika"... (možno pôvodne to bola "grizika", gríz=krupica) Sporadicky nám to mamka robila na večeru, ako deti sme to milovali.
Je to naozaj jednoducho dobrota...a keď nás honí Mlsná...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 6. 2020 10:48
pecka
27. 12. 2017 12:17
zdenka mrázová: Stačí dať do vyhľadávača.
http://www.rodicka.cz/co-je-panko-strouhanka-recep...
http://otakucimeliumpovidky.svetu.cz/536-panko.htm...
http://www.rodicka.cz/co-je-panko-strouhanka-recep...
http://otakucimeliumpovidky.svetu.cz/536-panko.htm...
27. 12. 2017 11:29
nemůžu nikde najít recept na výrobu panko strouhanky.Nevíte někdo přesně z čeho se dělá. Já jsem koupila pytlík u vietnamců, obalila jsem v tom kapra a bylo to výborné, je však drahá.
5. 2. 2017 20:47
yanull:
Myslím, že na to PANKO dřív nebo později někdo kápne - neměla by to být taková věda (zmíněné hostie, to byl pouze chuťový vjem). Když jsem rozhodil sítě, tak mi známí z It. psali, že tam se cosi podobného dělá z toustového chleba zbaveného kůrek; tam ale mají různého bílého pečiva hafo a všechno je to chleba (pane), že
No, asi by pečivo nemělo být "na pepř", ale kdo chystá strouhanku z ne úplně suchých rohlíků tak ví, že to není žádná brnkačka...
Myslím, že na to PANKO dřív nebo později někdo kápne - neměla by to být taková věda (zmíněné hostie, to byl pouze chuťový vjem). Když jsem rozhodil sítě, tak mi známí z It. psali, že tam se cosi podobného dělá z toustového chleba zbaveného kůrek; tam ale mají různého bílého pečiva hafo a všechno je to chleba (pane), že
No, asi by pečivo nemělo být "na pepř", ale kdo chystá strouhanku z ne úplně suchých rohlíků tak ví, že to není žádná brnkačka...
5. 2. 2017 17:56
casino: Tento recept se chystám vyzkoušet též. Bude to experiment, ale protože doporučovanou strouhanku nemaje, odložila jsem si k tomuto účelu čtvrtku domácí vánočky, kterou jsem nechala usušit a rozmixovala. Mám i hostie, které používám k jednomu druhu cukroví, ale ty by se krapet prodražily, ale můžu jich jako pokus trochu použít a uvidím, jak se obojí osvědčí .
11. 1. 2017 11:25
I když je venku 15° pod mínusem, tak jsem krupici zatím ještě do tří vrstev nebalil, ale už mám nakoupeno (nééé že su v lihu)
Nechci tady moc plevelit (magdalenka: snad promine) ale PANKO nebude z něčeho takového co si u nás představujeme pod pojmem "chleba": chuťově se PANKO blíží spíš hostiím, které jsou v podstatě bez chuti...
A že vám naše klasická strouhanka vyhovuje?
Jj, může bejt ale pokud nevyzkoušíte obalit před smažením dačo v PANKO, pak nemáte nic pro porovnání a nevíte wcg a o co přicházíte A co se ceny týká - nemusí být každý den posvícení...
Rád bych na topreceptech uvedl PANKO v širší známost, ale nevím jak na to
No, možná se PANKO chopí zdejší přebornice ve vkládání podobných rcp a zahltí topky "novými" recepty kde místo do strouhanky, rafinovaně obalí do PANKO, že
https://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=v...
Nechci tady moc plevelit (magdalenka: snad promine) ale PANKO nebude z něčeho takového co si u nás představujeme pod pojmem "chleba": chuťově se PANKO blíží spíš hostiím, které jsou v podstatě bez chuti...
A že vám naše klasická strouhanka vyhovuje?
Jj, může bejt ale pokud nevyzkoušíte obalit před smažením dačo v PANKO, pak nemáte nic pro porovnání a nevíte wcg a o co přicházíte A co se ceny týká - nemusí být každý den posvícení...
Rád bych na topreceptech uvedl PANKO v širší známost, ale nevím jak na to
No, možná se PANKO chopí zdejší přebornice ve vkládání podobných rcp a zahltí topky "novými" recepty kde místo do strouhanky, rafinovaně obalí do PANKO, že
https://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=v...
6. 1. 2017 11:29
magdalenka: Ale možná by šlo ze staršího chleba ostrouhat kůrku a pak zbytek nastrouhat. A je to zdarma, jen tedy práce navíc s tím ostrouháním kůrky
6. 1. 2017 11:18
nanny: som na tom podobne.
6. 1. 2017 11:14
magdalenka: Dekuji ,tak to neni levna zalezitost a musim rict,ze jsem cele roky spokojena s obycejnou strouhankou
6. 1. 2017 10:33
nanny: citujem z obchodu s ázisjkými potravinami:
"Panko strúhanka - panko je japonská strúhanka tradične používaná pri vyprážaní zeleniny, mäsa a rýb. Rozdiel medzi štandardnou a panko strúhankou, okrem spôsobu spracovania je aj to, že panko strúhanka je vyrobená z chleba bez použitia kôrky. Sú to veľké vzdušné vločky, ktoré dodajú jedlu ľahkosť a chrumkavosť"
(Pre zaujímavosť-u nás stojí 200 g asi 2,50 éčka.)
"Panko strúhanka - panko je japonská strúhanka tradične používaná pri vyprážaní zeleniny, mäsa a rýb. Rozdiel medzi štandardnou a panko strúhankou, okrem spôsobu spracovania je aj to, že panko strúhanka je vyrobená z chleba bez použitia kôrky. Sú to veľké vzdušné vločky, ktoré dodajú jedlu ľahkosť a chrumkavosť"
(Pre zaujímavosť-u nás stojí 200 g asi 2,50 éčka.)
6. 1. 2017 10:04
magdalenka: Muzu se zeptat,co to je Panko strouhanka?
6. 1. 2017 10:01
casino: teším sa na reakciu. Panko nepoužívam, zdá sa mi predražené.
6. 1. 2017 00:43
No, k osmažené krupici jsem se dopracoval přes polentu, ale v trojobalu jsem dělal pouze polentu
Vyzkouším krupici obalit v Panko strouhance.
Vyzkouším krupici obalit v Panko strouhance.
5. 1. 2017 16:15
To muze byt moc dobre.Tady se rika krupici ;grizmeel.Tak asi to bude ten griz-krupice.Ja mam strasne rada krupicovy puding.
5. 1. 2017 15:04
A vďaka za záujem, potešil ma.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 42 minutami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 7 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 7 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč
honejsbubu uvařila před 4 minutami
Rebarborový koláč s krupicovou kaší
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 31 minutami
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 39 minutami
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 45 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 1 hodinou
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 2 hodinami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 2 hodinami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
I trojobal lze dovést k dokonalosti. Naučte se to podle videonávodu
Další recepty
Tématické fráze: z čeho je panko strouhanka výroba panko strouhanky jak se dělá krupice hostie recept recept na výrobu panko strouhanky strouhanka panko výroba kruupice v trojobalu vyroba krupice panko strouhanka výroba jak vyrobit panko na strouhanku trojobalu strouhanka panko panko strouhanka jak vyrobit krupica recepty jak vyrobit panko strouhanka panko strouhanka domácí výroba z čeho vyrobená panko strouhanka jak se dělá sladká strouhanka jak se dělá strouhanka panko strouhanka recept z krupice recept na hostie
Suroviny: mléko, krupice, sůl, cukr, cukr vanilkový, olej, mouka, vejce, strouhanka, cukr moučkový, skořice, džem meruňkový
Sladká krupice v trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qr5Z
20 názorů