Těstoviny se smetanovými hříbky
Sametově jemná smetanová omáčka s hříbky, čerstvě přinesenými z procházky v lese, je lehce dochucená bílým vínem. Hotovou omáčku smícháme s uvařenými těstovinami a před servírováním můžeme dozdobit špetkou strouhaného parmezánu.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 158 kJ / 1 711 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,23 g |
Tuky | 49,55 g |
Vláknina | 47,30 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 90 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 233,32 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kdo má rád, může si porci na talíři posypat nastrouhaným parmazánem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 10. 2017 10:34
Nadia22:
1. 10. 2017 07:32
29. 9. 2017 22:17
Marie Svarcova:
29. 9. 2017 20:41
26. 9. 2017 19:19
jemmy:
26. 9. 2017 19:18
Jana Remkova: prý teď rostou všude, třeba ještě budeš mít štěstí
25. 9. 2017 18:21
Mnam
25. 9. 2017 10:21
Angel 666: No a já bych zas vymýšlela co s hříbky o sto 6, ovšem nemám je
24. 9. 2017 21:56
Sudet: no právě a v zimě budeme smutně vzpomínat
24. 9. 2017 21:22
Taky už nevím co s hřibama
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 5 sekundami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 10 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 13 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 38 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak sbírat houby. Jak je zpracovat a využít v kuchyni
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
7 oblíbených jídel s hříbky. Můžeme je připravovat mnoha způsoby, výsledkem bude vždy skvělé jídlo úžasné chuti
Další recepty
Tématické fráze: tagliatelle s hříbky těstoviny s hribky hříbky na smetaně tagliatelle s hříbky a na smetaně smetanova omacka s hribky těstoviny s houbami a smetanou těstoviny hříbky tagliatelle se smetanou a hribky tagliatele s hribkami těstoviny recepty těstoviny bile houby testoviny s hribkama testoviny se smetanou a houbami těstoviny se smetanovou a parmazánem tagliatele s hříbkama nudle na smetanē s hríbky testovinovy salat s hribky smetanová omáčka z hříbků těstoviny se hribky hříbky na smetaně recept
Suroviny: nudle široké, houba hřib, cibule šalotka, česnek, sůl, pepř mletý, víno bílé suché, vývar hovězí, smetana ke šlehání, nať petrželová, olej
Těstoviny se smetanovými hříbky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qE4G
10 názorů