Zvěřinový guláš
Zvěřina má vynikající výživné a lehce stravitelné maso s minimálním množstvím tuku. Maso zvířat ulovených ve volné přírodě má svou specifickou chuť a vůni a mnoho lidí jí kvůli tomu nevyhledává. Ale znalci se na své pochoutky vždy až do podzimu těší.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 7 021 kJ / 1 678 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,85 g |
Tuky | 63,76 g |
Vláknina | 20,18 g |
Cholesterol | 519 mg |
Sodík | 1,52 g |
Sůl | 3,70 g |
Sacharidy | 49,15 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 5. 2023 17:19
14. 5. 2023 14:12
25. 5. 2021 08:23
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 9 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 10 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 16 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 3 hodinami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 4 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 4 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 5 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 5 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 5 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 7 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 7 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 8 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Jak správně dusit maso, aby bylo šťavnaté. Poradíme vám, jak získat pokrm s výraznou chutí a vůní
Jak dlouho lze uchovat maso v mrazáku? To záleží na druhu masa, poradíme vám
Další recepty
Suroviny: maso srnčí, cibule, sádlo, protlak, paprika, paprika sušená uzená, bobkový list, jalovec, slanina, vývar masový, víno červené, sůl, pepř mletý, marmeláda brusinková, majoránka, chléb
Zvěřinový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gRpY
3 názory